IĞDIR / MERKEZ - Iğdır Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi

Okulumuz Öğretmen-Veli görüşme saatleri

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle okulumuz öğretmenleri A.Mert Öztürk,Sibel Varol'un hazırladığı, Tarih öğretmenimiz Bahattin Yerlikaya'nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmacı olarak katıldığı, öğrencilerimizin şiirler ve Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği koro çalışması ile kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz ingilizce  öğretmenlerinden Seher Eret'in yürüttüğü "Gods and Myths :Virtual Museum 2024" adlı e-twinning  projesi kapsamında öğretmenimiz ve öğrencilerimiz "İnternetin Güvenli Kullanılması"ile ilgili pano düzenleme çalışması yaptılar.

Ekm

Okulumuz ingilizce  öğretmenlerinden Seher Eret'in yürüttüğü "Gods and Myths :Virtual Museum Night 2024" adlı e-twinning  projesinin ilk toplantısı dokuz ülke ve 35 okulun katılımı ile gerçekleşmiştir.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Iğdır il Gençlik Merkezi tarafından

düzenlenen ‘Gençler Yarışıyor Bilgi Yarışması'nda birincilik kazanan okulumuz öğrencilerine okul Müdürümüz sayın A.Ekber ACAR ve okul yönetimimiz tarafından teşekkür belgeleri verildi. Öğrencilerimize ve bu başarıyı elde etmelerinde emekleri geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Servet CANLI;Okulumuz Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi'nde İstiklal Marşı Töreni'ne katılarak idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Eyl

Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu'na şükran ve minnetlerimizi sunarken, ulusumuza da Zafer Bayramı kutlu olsun…