IĞDIR / MERKEZ - Iğdır Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi

Iğdır Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi

ATATÜRK MAH. KARADAĞ SK. NO15 MERKEZ/IĞDIR
Vizyon
İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun yabancı dil, teknoloji ve bireysel gelişim alanında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onları hayata ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak;
Misyon
Iğdır Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi´nde toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi artırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak,becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak amaçlanır.
KALORİFERLİ
Okulumuza Melekli dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Okulumuza il içerisinde yer alan her semt, ilçe ve merkeze bağlı mahalleden servis ulaşmaktadır.
Okulumuz Mehmet Çavuş Anıtı yakınında bulunmaktadır.
İl merkezine 1 km. uzaklıkta.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Basketbol Turnuvası etkinliği yapılmaktadır. Ayrıca okulumuz Basketbol Takımı her yıl İl Şampiyonu olmaktadır.