IĞDIR / MERKEZ - Iğdır Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi

Nis

İngilizce öğretmenlerimizden Seher Eret 'in yürüttüğü "Myths and Gods ;Virtual Museum Night 2024" adlı e-twinning projesi kapsamında öğrencilerin çizdiği resimlerden oluşan sanal sergi ziyarete açılmıştır.Linke tıklayarak resim sevgimizi  gezebilirsiniz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin ile Öğretmenler Odası Söyleşileri Sonrası Mev Ailesi ile Güzel bir kare.

Mrt

Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Servet CANLI ve Şube Müd.Reşat DEMİRDAŞ , okulumuzu ziyaret ederek "Öğretmenler Odası Kitap Sohbetleri" projesi kapsamında Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun " YABAN " romanının söyleşisine katıldı.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Seher Eret  ve ekibinin yürüttükleri "Gods and myths;Virtual Museum 2024" adlı e-twinning projesi kapsamında yaptıkları sanal kitap.

Ock

Okul Müdürümüz A.Ekber ACAR öncülüğünde,Proje ve sosyal faaliyetler koordinatörlerimiz Fuat BAŞARAN,Fatih YARAY, Okul Rehberlik servisi danışmanlarımız Ömer KAYA,Miraç Dursun tarafından planlanan Ve de İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Servet CANLI'nın destekleri ve katılımlarıyla gerçekleştirilen"Sınav Kaygısıyla Başa Çıkma Yolları" konulu seminerimiz Uzman Psikolog Meltem GÜLEK'in katılımları ile İl Kültür Merkezi Salonunda öğrencilerimiz ve velilerimizin büyük bir katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ara

Milli Eğitim Müdürümüz Sn Servet CANLI Şube Müdürümüz Cevdet PARLAR Şube Müdürümüz Reşat DEMİRDAŞ  okulumuzu Ziyaret ederek "Akademik Başarının Arttırılmasına Yönelik Yapılan Çalışmalar"ı İdareci ve Öğretmenlerimizle birlikte değerlendirmiştir.Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden,ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okulumuz ingilizce öğretmeni Meltem Özgündüz tarafından yürütülen "Asi my digital world's reality compass" eTwinning projesi webinar toplantısı İtalya Polonya ve Türkiye olarak yapıldı.

Kas

Okulumuzca yürütülen Erasmus+ çalışmaları kapsamında okul proje ekibi Fatih Yaray,Saniye Özdemir, Fuat Başaran Macaristan ve Sırbistan ülkeleri Erasmus+ koordinatörleri ile online değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiştir.

Kas

2023 2024 Eğitim -öğretim yılı okul sporları kapsamında yapılan, geç  erkekler Masa Tenisi yarışmalarında  Okulumuz İl birincisi olmuştur.Takımlarımıza her zaman destek veren Okul yonetimimize teşekkür ediyoruz.Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

2023 2024 Eğitim -öğretim yılı Okul Sporları kapsamında yapılan genç kızlar Voleybol müsabakasında Okulumuz İl birincisi olmuştur.

Kas

Sayın valimiz Ercan Turan okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle  biraraya gelmiş olup ayrıca okul yönetimimiz eğitim-öğretim faaliyetlerimiz,yapılan ve yapılacak Sosyal faaliyet çalışmalarımız, projelerimiz hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Kas

Milli Eğitim Vakfı Anadolu lisesinde ders sonrası etüt saatleri.